Guglielmo Poletti + Arven = Wallpaper* Handmade

I de siste 10 årene har Wallpaper* arrangert en utstilling under designuken i Milano, en hyllest til kreativitet og håndverk, der de mest fremgangsrike og kreative designerne, kunstnerne og arkitektene blir koblet sammen med anerkjente håndverkere og produsenter.

Wallpaper* valgte å koble Arven sammen med den unge fremadstormende italienske designeren Guglielmo Poletti. Hans arbeid kjennetegnes av ekstrem renhet, arkitektonisk struktur og tilsynelatende enkelhet. Polettis tilnærming er basert på en "tenke ved å gjøre" -filosofi. Han utforsker grensene for hva metaller og andre materialer kan tåle ved å utfordre etablerte sannheter om balanse og strukturell styrke.

Våre håndverkere har nå arbeidet sammen med Poletti i flere måneder. Det har vært en interessant prosess å bringe designerens vakre og strukturelle visjon til live. Vi startet med praktiske eksperimenter og sammen har vi presset grensene for hva både sterlingsølv og våre håndverksteknikker kan tåle.

Vi er stolte over å kunne delta i dette prosjektet som viser en rekke fantastiske samarbeid mellom designere og produsenter fra hele verden, alle håndplukket av Wallpaper*.

Polettis arbeid er representert på det anerkjente galleriet til Rossana Orlandi i Milano og har ellers blitt vist frem på en rekke internasjonale utstillinger. Han vant den italienske prisen "Rising Talent Award" hos MAISON & OBJET i Paris i 2018 og ble nylig kåret til "Young Talent of the Year" av ELLE Decor Italia.

Les mer om Guglielmo og hans arbeid her.

Foto: Giulia Piermartiri og Dag Randen

DWA Design Studio/Wallpaper* Handmade X. 

KONTAKT OSS
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×