Media

GRATIS FRAKT OVER 500,-

Media

RASK LEVERING

Media

EKSKLUSIV GAVEINNPAKNING

Media

EKSKLUSIV GAVEINNPAKNING

Media

GRATIS FRAKT OVER 500,-

Media

RASK LEVERING

Guglielmo Poletti + Arven = Wallpaper* Handmade

De siste 10 årene har Wallpaper* arrangert en utstilling under designuken i Milano, en hyllest til kreativitet og håndverk, der de mest fremgangsrike og kreative designerne, kunstnerne og arkitektene blir koblet sammen med anerkjente håndverkere og produsenter. Nå kan du lese om vårt samarbeid med Guglielmo Poletti i den siste utgaven av Wallpaper* Handmade.

Wallpaper* valgte å koble Arven sammen med den unge fremadstormende italienske designeren Guglielmo Poletti. Hans arbeid kjennetegnes av ekstrem renhet, arkitektonisk struktur og tilsynelatende enkelhet. Polettis tilnærming er basert på en "tenke ved å gjøre" -filosofi. Han utforsker grensene for hva metaller og andre materialer kan tåle ved å utfordre etablerte sannheter om balanse og strukturell styrke.

Våre håndverkere arbeidet sammen med Poletti i flere måneder. Det har vært en interessant prosess å bringe designerens vakre og strukturelle visjon til live. Vi startet med praktiske eksperimenter og sammen har vi presset grensene for hva både sterlingsølv og våre håndverksteknikker kan tåle.

Vi er så stolte over å delta i dette prosjektet som viser en rekke fantastiske samarbeid mellom designere og produsenter fra hele verden, alle håndplukket av Wallpaper*. Sammen med et lite utvalg av produktene på Handmade utstillingen er Arched også valgt ut til å være med når Wallpaper* Handmade stiller ut på National Museum of Singapore. 

Polettis arbeid er representert på det anerkjente galleriet til Rossana Orlandi i Milano og har ellers blitt vist frem på en rekke internasjonale utstillinger. Han vant den italienske prisen "Rising Talent Award" hos MAISON & OBJET i Paris i 2018 og ble nylig kåret til "Young Talent of the Year" av ELLE Decor Italia.

Les mer om Guglielmo og hans arbeid her.

Kjøp Arched her.

Foto fra Wallpaper* Handmade utstillingen i Milano av Giulia Piermartiri.
Foto fra Arvens verksted av Dag Sverre Randen.

 

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×