Media

GRATIS FRAKT

Media

RASK LEVERING

Media

EKSKLUSIV GAVEINNPAKNING

Media

EKSKLUSIV GAVEINNPAKNING

Media

GRATIS FRAKT

Media

RASK LEVERING

Designeren bak Monstera

Lars Beller Fjetland sin filosofi som formgiver ligger dypt forankret i hans oppvekst på vestlandet; en forkjærlighet for naturens råvarer formgitt i et funksjonalistisk uttrykk preger designerens tilnærming. Kjernen i hans filosofi er ønsket om å skape både et tidløst uttrykk og varige produkter.

Gjennom et umiddelbart og ærlig formspråk oppstår designerens signatur; en sofistikert tilnærming til moderne bærekraftighet.

Beller søker alltid å rendyrke naturmaterialer og deres mest fremtredende kvaliteter. Tyngden av stein, støpejernets urokkelighet og korkens varme og mykhet. Hans produkter har blitt til i disse prosessene, i oppdagelsen av samspillet og kontrastene som kan oppstå når ulike kvaliteter og materialiteter forenes.

I 2011 åpnet han sitt eget studio i Bergen, og året etter kom gjennombruddet med lanseringen av fire produkter på den årlige Salone Del Mobile-messen i Milano. I årene 2012 – 2018 har Lars Beller Fjetland vunnet både norske og internasjonale priser for sitt arbeid.

Å jobbe med materialer i sin reneste form – og å se materialene oppnå nytteverdi og vakre formuttrykk i kraft av sine mest grunnleggende kvaliteter – har så lenge han kan huske vært min drivende motivasjon som formgiver. 

Kjøp Monstera her.

Se mer av Lars Beller Fjetlands arbeid her.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×