Den store kjærligheten

Ann Sylvia og Georg er et forlovet reisebloggerpar fra Sunnmøre. Begge er 22 år gammel, og har egentlig vært forlovet i nesten fire år allerede. Siden tiden ikke strekker til for å organisere bryllupet begge ser for seg, har de heller valgt å fornye forlovelsen med en flott ring fra Arven.

Paret møtte hverandre andre året på videregående i Ålesund 2012, og siden har de brukt mesteparten av tiden sammen - ute i verden. Georg er opprinnelig fra Tyskland og flyttet sammen med sine foreldre til den lille vestlandsbygda Vestnes da han var fire år gammel. Ann Sylvia er halvt norsk, halvt filipinsk, og har også gjennom oppveksten sin flyttet en del ganger rundt i Norge. Derfor var det kanskje ikke så rart at paret etter videregående valgte å dra av sted, langt ut i det ukjente. 

Etter omtrent et år i Sørøst-Asia hadde Georg og Ann-Sylvia lært seg hvordan man, gjennom frivillig arbeid, haiking, og andre smarte triks, kan reise rundt i verden nesten gratis.

Dette var noe de ville drive mer med. Derfor brukte de sine neste år sammen på å oppdage kontinenter som Sør-Amerika, Sør-Europa og Afrika. Etter hvert ble også begge veldig glad i å fotografere, filme og dele sin historie med andre reiseglade sjeler. Etter fire år på «loffen» har paret nå valgt å ta det litt mer med ro. Derfor kjøpte de sommeren 2017 en leilighet på Møllenberg i Trondheim, hvor de nå i fred og ro kan jobbe videre med kunst- og filmprosjektene sine. Om de har sluttet å reise? Nei, det kommer nok aldri til å skje. Bare høsten 2017 har de allerede vært mer borte enn hjemme, inkludert turer til Fillipinene, USA og Alpene.

Det var på en av disse turene, en helgetur til København at Georg bestemte seg for å overraske Ann-Sylvia og fornye forlovelsen. Han tok kontakt med oss i Arven med en idé for hva han ønsket seg og en grov skisse. Etterhvert kom han innom oss i Bergen og sammen designet vi en nydelig enstens diamantringring i hvitt gull som han overrasket henne med en «trollsk» morgen på Stalheim Hotel.

 Følg Ann-Sylvia og Georgs eventyr på Instagram.

KONTAKT OSS
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×