Bytt inn ditt brukte gull og sølv

Gull og sølv er fantastiske materialer og går ofte i arv fra generasjon til generasjon. Det blir flottere ved bruk og kan alltid repareres. Er du en av de som har skuffene full av nydelige gull- og sølvprodukter som du ikke bruker, ønsker vi å ta i mot dette slik at andre kan få gleden av å bruke det.

Gull og sølv er bærekraftige produkter. Vi er opptatt av sirkulær økonomi og derfor renoverer og pusser vi opp ditt brukte sølvtøy og smykker. Vi selger det videre som `litt brukt´ eller smelter det om og bruker det i vår produksjon.

Arven har lisens som brukthandler. Vi registrerer hvem som leverer inn produktene, det må vises legitimasjon og det protokollføres. Etter produktvurdering beholder vi varene i 14 dager før de blir bearbeidet. I løpet av de 14 dagene kan du ombestemme deg og evt. få sølvet i retur om du ønsker det.

Vi betaler ikke ut kontanter. Varene veies og det utstedes dokument med vekt og pris. Dette dokumentet fungerer som betalingsmiddel på lik linje med kontanter i vår butikk og nettbutikk. Du kan velge å bruke beløpet med en gang eller få en tilgodelapp på det aktuelle beløpet. Tilgodelappen vil være gyldig i ett år.

Vi tar i mot:

  • Rene sølvgjenstander.
  • Sølvgjenstander som har vært loddet, men til lavere pris.
  • Gull i ulike valører.

    Vi tar ikke imot plett, andre uekte gjenstander eller klingevarer.

Priser:

  • Vi betaler kr. 3,00 pr. gram for sølv (830 og 925).
  • Vi betaler kr. 160,00 pr. gram for gull (585).

Arven kan velge å restaurere noen av produktene for videresalg eller smelte dem om. Alle graverte varer vil smeltes om.

Kom innom oss i Sandbrogaten 11 eller ta kontakt på t: 55 55 14 40 for mer informasjon.

 

KONTAKT OSS
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×