Media

GRATIS FRAKT

Media

RASK LEVERING

Media

EKSKLUSIV GAVEINNPAKNING

Media

EKSKLUSIV GAVEINNPAKNING

Media

GRATIS FRAKT

Media

RASK LEVERING

Bytt inn ditt brukte gull og sølv

Gull og sølv er fantastiske materialer og går ofte i arv fra generasjon til generasjon. Det blir flottere ved bruk og kan alltid repareres. Er du en av de som har skuffene full av nydelige gull- og sølvprodukter som du ikke bruker, ønsker vi å ta i mot dette slik at andre kan få gleden av å bruke det.

Gull og sølv er bærekraftige produkter. Vi er opptatt av sirkulær økonomi og derfor renoverer og pusser vi opp ditt brukte sølvtøy og smykker. Vi selger det videre som `litt brukt´ eller smelter det om og bruker det i vår produksjon.

Arven har lisens som brukthandler. Vi registrerer hvem som leverer inn det aktuelle bytte-metallet, det må vises legitimasjon og det protokollføres. Etter at ditt gull eller sølv er levert inn må det oppbevares og ligge urørt i 14 dager før det blir vurdert av våre sølv/gullsmeder. I løpet av 2-4 uker hører du så fra oss med verdien på gjenstandene dine. Du kan da velge å avslå eller gå videre med bytteordningen. Vi gjør oppmerksom på at i vurdering så kan gjenstandene måtte demonteres og tas prøver av for å fastslå ekthet.

Du får utstedt en tilgodelapp, vi betaler ikke ut kontanter. Tilgodelappen bekrefter vekt og verdi på dine innleverte gjenstander. Denne tilgodelappen fungerer som betalingsmiddel på lik linje med kontanter i vår butikk i Sandbrogaten 11. Du kan velge å bruke beløpet med en gang eller "tappe det litt og litt".

Tilgodelappen vil være gyldig i ett år.

Vi tar i mot:

  • Rene sølvgjenstander, ikke klingevarer.
  • Sølvgjenstander som har vært loddet, men til lavere pris.
  • Gull i ulike valører.

    Vi tar ikke imot plett eller andre uekte gjenstander.

Priser:

  • Vi betaler kr. 3,50 pr. gram for sølv (830 og 925).
  • Vi betaler kr. 225,00 pr. gram for gull (585).

Arven kan velge å restaurere noen av produktene for videresalg eller smelte dem om. Alle graverte varer vil smeltes om.

Kom innom oss i Sandbrogaten 11 eller ta kontakt på t: 55 55 14 40 for mer informasjon.

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×