Bytt inn ditt brukte sølv

Sølv er et fantastisk materiale og sølvbestikk går ofte i arv fra generasjon til generasjon. Det blir flottere ved bruk og kan alltid repareres. Er du en av de som har skuffene full av nydelige sølvprodukter som du ikke bruker, ønsker vi å ta i mot dette slik at andre kan få gleden av å bruke det.

Sølv er et bærekraftig produkt. Vi er opptatt av sirkulær økonomi og derfor renoverer og pusser vi opp ditt brukte bestikk. Vi selger det videre som `litt brukt´ bestikk eller smelter det om og bruker det i vår produksjon.

Vi betaler ikke ut kontanter. Varene veies og det utstedes dokument med vekt og pris. Dette dokumentet fungerer som betalingsmiddel på lik linje med kontanter i vår butikk og nettbutikk. Du kan velge å bruke beløpet med en gang eller få en tilgodelapp på det aktuelle beløpet. Tilgodelappen vil være gyldig i ett år.

Vi tar ikke imot nysølv, plett eller andre metaller. Arven kan velge å restaurere noen av produktene for videresalg eller smelte dem om.

Arven har lisens som brukthandler. Vi registrerer hvem som leverer inn produktene, det må vises legitimasjon og det protokollføres. Etter produktvurdering beholder vi varene i 14 dager før de blir bearbeidet. I løpet av de 14 dagene kan du ombestemme deg og evt. få sølvet i retur om du ønsker det.

Kom innom oss i Sandbrogaten 11 eller ta kontakt på t: 55 55 14 40 for mer informasjon.

 

KONTAKT OSS
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×