Media

GRATIS FRAKT OVER 500,-

Media

RASK LEVERING

Media

EKSKLUSIV GAVEINNPAKNING

Media

EKSKLUSIV GAVEINNPAKNING

Media

GRATIS FRAKT OVER 500,-

Media

RASK LEVERING

  • 17.Maisløyfe med offisiell 950-årslogo, 35 cm
  • 17.mai-sløyfe-bergen950-blank-web

17.Maisløyfe med offisiell 950-årslogo, 35 cm

kr 795,00

Jubileumssløyfen finnes i to lengder, 35 cm og 65 cm. Sølvmedaljongen måler ca 31,5 cm i diameter. Finnes også som barnesløyfe.

Vedlikehold: Oppbevares mørkt, gjerne i plast. Sløyfebåndene kan strykes på svak varme. Brukes med stolthet og pusses ved behov.

Bergen fyller i år 950 år. En fantastisk by, med en fantastisk historie. Det har vært lagt store planer for hele jubileumsåret for å skape minnerike arrangementer for bergenserne, og 17.mai er jo kanskje høydepunktet mange har sett frem til. Nå har coronasituasjonen snudd hverdagen på hodet for mange og vi er alle preget av det som skjer i verden, i landet vårt og i byen vår. Vi synes da det er fint å trekke frem de tre verdiene som 950-års jubileet står for; Identitet, demokrati og bærekraft.
Vi har i den anledning utviklet denne flotte jubileumssløyfen med den offisielle 950-årslogoen inngravert i 925 sterlingsølv. Sløyfebåndene i rødt, hvitt og blått måler 35 cm, og festes med inkludert pin ca  ¾-dels oppe på jakkeslaget på hjertesiden. Jubileumssløyfen er håndlaget av våre flotte sølvsmeder lokalt på bryggen i Bergen, og vil være et varig minne fra Bergens jubileumsår.
Hva er vel mer passende at den offisielle logoen symboliserer selve signaturen til Bergen; Regn. Logoen er også å finne på 500 bekkalokk (eller kumlokk som utenforstående kaller det) rundt om i vår vakre, våte by.
Som en ekstra bonus: Når du handler hos oss i Arven støtter du lokalt håndverk og handel.
Varenr.
608525

> Velg antall

Kvantumsrabatt

Loading...

For å være sikker på at størrelsen på ringen du bestiller er riktig, ber vi deg bruke vår ringstørrelsesguide.

Klikk her for å laste ned ringstørrelsesguide

Gunstige priser for foreninger / lag

Foreninger og lag oppnår gunstige priser på medaljer og pokaler. Her kan du registrere deg som forening / lag.
PS: Din kontoforespørsel vil bli behandlet innen 24 timer. En bekreftelse vil bli sendt på e-post når kundeprofilen er klar til bruk.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×