KYGO x ARVEN

KYGO x ARVEN

Lyst på en bit av KYGOs suksess? I et eksklusivt samarbeid, har KYGO og Arvens gullsmeder utviklet det ikoniske Palme-smykket.

Celebert selskap
Nordmannen og bergenseren KYGO er verdenskjent for sin «Tropical House Music» og har samarbeid med andre store stjerner på den internasjonale musikkhimmelen som Selena Gomez, Whitney Houston og Imagine Dragons. Suksessen hans ser ikke ut til å ha noen grenser og konsertene hans i Las Vegas drar fulle hus og er utsolgt i lang tid fremover.
Det er derfor en stor ære at Arven ble valgt som samarbeidspartner for å utvikle KYGOs helt eget smykke. Han bruker palmetreet som sitt kjennetegn, og derfor ble dette også det naturlige motivet for anhenget som våre gullsmeder har laget.

Håndlaget i Bergen
Arven er stolt av å produsere disse palmene i vårt verksted, i Kygos egen hjemby, Bergen. Her støpes en og en palme i ekte gull eller sølv, før de ferdigstilles av kyndige hender.
Palmene lages i både gull og sølv, og du kan velge flere utførelser – enten du liker hvitt sølv, det mørke oksiderte sølvet, rosègull eller gult gull – her kan du også få satt inn 36 gnistrende diamanter. Vi har også en PRIDE-palme med fargerike regnbue-stener. Se utvalget her. Alle anhengene leveres med et 65cm kult kjede som passer like godt til jenter som gutter. Ikke rart at dette anhenget har blitt så populært!