LEDIGE DELTIDSSTILLINGER BUTIKK

LEDIGE DELTIDSSTILLINGER BUTIKK

ARVEN AS er landets største produsent av sølvgjenstander og gullsmedhåndverk. Selskapet og sølvvarefabrikkens historie er mer en 150 år gammel. Vi har alltid samarbeidet med de dyktigste, mest nyskapende designere, samtidig som vi har levert alt av klassiske, kjente modeller og varer.
Våre sølvbestikk, våre smykker og interiørgjenstander til hjem og bedrifter er av ypperste kvalitet, og vi tilvirker det meste av luksuriøse produkter og smykker av gull, sølv og edelstener. I tillegg har vi en stor samling av vintage smykker og sølvbestikk, varer som blir stadig mer populære blant samlere og kunder. Hos oss har vi fokus på bærekraft og sirkulærøkonomi. 
ARVEN holder til i flotte, særegne lokaler i Sandbrogaten 11, like bak Bryggen i Dreggen, Bergen sentrum. Butikk- og kundeareal med ulike samlinger, ligger side om side med produksjonslokalene våre, kun adskilt med en 40 meter lang glassvegg. Her blant mer enn hundre år gamle store maskiner og moderne teknologi, kan besøkende få et innblikk i hvordan sølv- og gullsmedene våre skaper de fantastiske produktene vi tilbyr. Utover salg og produksjon har vi også omvisninger, foredrag og ulike aktiviteter. 
ARVEN hadde i 2021 en omsetning på 21 millioner kroner og vi er ca 20 engasjerte medarbeidere.   

 

Interessen rundt ARVEN og våre tjenester og produkter øker stadig, så nå søker vi etter to deltidsansatte til butikken vår for snarlig tiltredelse.

 

Vi ser etter deg som er en utadvendt og resultatorient person med salgserfaring. Du bør ha kunnskap om og interesse for høykvalitets, eksklusive gull- og sølvprodukter, og trives med salg og kundeservice. Du er trygg på deg selv, har stor arbeidskapasitet, behersker norsk og engelsk godt både muntlig og skriftlig, og er ellers representativ i fremferd og væremåte.

Arbeidet i butikken er variert, og innebærer alt fra salg og kundebehandling, mottak av reparasjoner/service og presentasjon/omvisning i fabrikken og produksjonslokalene.

Vi stillet ingen formelle krav til utdannelse utover god allmennkunnskap og tallforståelse, nevnte språkferdigheter og god kunnskap om bruk av PC.
Arbeidstiden vil være i vår kjerneåpningstid, som for tiden er 10-17 (14), og i enkelte tilfeller på kveldstid i forbindelse med arrangement og kundeaktiviteter.

 

Deltidsstilling 1 – minimum 60 %:
Tre dager i uken og annen hver lørdag, samt hele uker i forbindelse med ferieavvikling, påske/jul/sommerferie og ved sykdom.
Deltidsstilling 2 – minimum 20 %:
En fast dag i uken, samt annen hver lørdag og i forbindelse med ferieavvikling og påske/jul/sommerferie og ved sykdom.

 

Er du den rette for oss? Da oppfordrer vi deg til å sende din søknad med CV så snart som mulig.
Søknadsfrist: Vi behandler søknader fortløpende. Tiltredelse vil bli snarlig og etter nærmere avtale.

Send søknaden til maria@arven.no  
Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med Maria P. Eliassen på 92618829.
Vi gleder oss til å høre fra deg!