Paispade og syltetøyskje i Lilje designet.
Lilje ble designet av Trygve Eriksen i 1939. Mønsteret har en enkel form som er inspirert av blomsten lilje. Den enkle formen var typisk for 30-talls funksjonalisme og modernisme. Liljemønsteret er en klassiker blant norsk sølvbestikk og er en bestselger.
Lilje paispade egner seg like godt til pai som til kake, og skjeen gjør seg til nytte i både syltetøy-, sukker eller bærskålen.
Leveres i en elegant gaveeske. Ønsker du å gjøre det ekstra unikt? Vi kan gravere serveringsdeler. Ta kontakt med oss!
Paispade og syltetøyskje i Rose designet.
Rosemønsteret kom fra Tyskland på 1800-tallet og ble tatt med til Norge av vandrende svenner. Den gang ble bestikket smidd for hånd og rosemønsteret ble håndsiselert. Rose ble håndlaget hos oss fra ca. 1900. Den første maskinelle produksjonen startet i 1923. Det norske folk gav Rosebestikk i gave til Kong Haakon VII i anledning kroningen i 1906.
Rose paispade egner seg like godt til pai som til kake, og skjeen gjør seg til nytte i både syltetøy-, sukker eller bærskålen.
Leveres i en elegant gaveeske. Ønsker du å gjøre det ekstra unikt? Vi kan gravere serveringsdeler. Ta kontakt med oss!
Paispade og syltetøyskje i Dobbel Rokokko designet.
Dobbel Rokokko er designet av Brødrene Lohne i 1951 og representerer norsk historisme. Mønsteret ble designet i begynnelsen av 1950 årene, men er ikke typisk for 50-tallet. Dobbel Rokokko vender seg mot nyrokokkoperioden på 1850-tallet, som var inspirert av rosemaling og treskjæringstradisjon. Dobbel Rokokko er et nydelig håndverk med gjennombrutt mønster, noe som var typisk for treskjæring.
Dobbel Rokokko paispade egner seg like godt til pai som til kake, og skjeen gjør seg til nytte i både syltetøy-, sukker eller bærskålen.
Leveres i en elegant gaveeske. Ønsker du å gjøre det ekstra unikt? Vi kan gravere serveringsdeler. Ta kontakt med oss!
Paispade og syltetøyskje i Rosendal designet.
Sølvtøyets navn henspeiler kanskje til Baroniet i Rosendal, som ble oppført av baron Ludvig Rosenkrantz i 1665. Det dobbeltriflede mønsteret var vanlig fra 1800-tallet, men er også kjent fra 1700-tallet. Dobbeltriflet betyr to linjer som går parallelt.
Rosendal paispade egner seg like godt til pai som til kake, og skjeen gjør seg til nytte i både syltetøy-, sukker eller bærskålen.
Settet leveres i en elegant gaveeske. Ønsker du å gjøre det ekstra unikt? Vi kan gravere både paispade og syltetøyskje. Ta kontakt med oss!
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive lanseringer, kampanjer og mye mer.
Du blir også med i trekningen av et gavekort på 1000kr.