Media

GRATIS FRAKT OVER 500,-

Media

RASK LEVERING

Media

EKSKLUSIV GAVEINNPAKNING

FABRIKK & BUTIKK

Et besøk hos oss er en opplevelse.
Du kommer tett på sølv – og gullsmeder i sitt rette element og får oppleve hvordan sølvbestikk,
smykker og gifteringer blir formgitt og skapt av dyktige fagfolk. 

 

Hos oss kan du snakke direkte med gullsmeden og diskutere alt fra reparasjon av smykker til tegning og planlegging av ditt eget designede smykke. Vår diamantekspert er også tilstede daglig, og kan svare på alle typer spørsmål om denne edle stenen.   

Vi har sølvsmeder som villig gir deg råd om hvordan du kan vedlikeholde og reparere sølvet ditt. Er du heldig treffer du på en av mestrene våre som har jobbet her i 45 år, og får med deg et stykke historie på veien. 

Arven holder til i Sandbrogaten 11, like bak Bryggen i Bergen sentrum. Her har vi butikk og produksjonslokaler. Her står staute, gamle treskap og vokter over lekkert og yndig sølvtøy. Over 100 år gamle maskiner jobber side om side med moderne teknologi og innovative mennesker for å skape vakre produkter som inspirerer og begeistrer.  

Gjennom en 40 meter lang glassvegg,
kan du se hvordan sølv- og gullsmedene våre jobber.

Her stanser store, kraftige maskiner ut nye skatter hver dag. Det formelig drønner og rister i hele huset når maskinene er i gang. Du kan selv se hvordan sølv- og gullsmedene våre jobber og du kan handle norsk design. Hos Arven kommer du tett på produksjonen, og vi som jobber her ønsker deg hjertelig velkommen.

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×