Media

GRATIS FRAKT OVER 500,-

Media

RASK LEVERING

Media

EKSKLUSIV GAVEINNPAKNING

Media

EKSKLUSIV GAVEINNPAKNING

Media

GRATIS FRAKT OVER 500,-

Media

RASK LEVERING

ARVEN INNFØRER ENDRINGER GRUNNET CORONA-EPIDEMI

En hilsen fra Lise Redfern, Arvens Adm. Direktør

Hei - Mitt navn er Lise Redfern, jeg er adm.dir i Arven AS

Arven har mer enn 150års stolt historie innen gull og sølv-produksjon og har alltid levert varer av aller høyeste kvalitet til livets små og store begivenheter. Vi setter vår ære i å opprettholde håndtverkstradisjoner i vår fabrikk og verksted på Bryggen i Bergen, og er glade for at så mange daglig oppdaget og besøker vårt unike opplevelsessenter med butikk og personlig opplevelse av vår tilvirking av sølvbestikk og smykker midt i Bergen sentrum.

Vi står nå i en veldig spesiell situasjon for virksomheten, landet og globalt med coronaviruset og konsekvenser av tiltak mot smittefare. Dette vil ha betydelige implikasjoner for oss som enkeltmennesker, kundene våre, medarbeiderne våre, hele virksomheten vår.

Vi må vise solidaritet og stå sammen i en vanskelig tid. Vi vil gjøre det vi kan for å hindre spredning av viruset, samtidig som vi holder hjulene i gang for deg som kunde etter beste evne og på en trygg måte.

Vi ønsker å hjelpe deg som kunde også i tiden fremover, om du for eksempel leter etter en gave til en spesiell anledning. Det kan også hende du har varer som er reparert og ligger klare til å hentes hos oss.

Vi har ekstra gode rutiner for hygiene i butikken i forhold til smittevern, så det skal være trygt å besøke oss og handle her. 

Nettbutikken er alltid åpen og vi er klar til å hjelpe deg med bestillinger, enten du er privatkunde eller forhandlerkunde. Vi tilbyr ulike bestillings- og leveringsalternativer. Vi innfører også fraktfri levering i hele landet på alle bestillinger i nettbutikken.

Du kan nå oss på telefon 55 55 14 30 eller email shop@arven.no

Vi håper vi alle kommer gjennom denne krevende perioden på en best mulig måte, og at så raskt som mulig kan komme tilbake til en normal hverdag igjen. Vi vil forsikre deg om at vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg som kunde og forhandler i tiden fremover, og håper at du også vil støtte oss.

I mellomtiden ber vi dere ta vare på hverandre. Takk for oppmerksomheten.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×