Media

GRATIS FRAKT OVER 500,-

Media

RASK LEVERING

Media

EKSKLUSIV GAVEINNPAKNING

Media

EKSKLUSIV GAVEINNPAKNING

Media

GRATIS FRAKT OVER 500,-

Media

RASK LEVERING

Sølv til konfirmanten? Vi gir gratis gravering, verdi kr 300,-

Har du konfirmant i huset i år? Enten du skal arrangere konfirmasjon selv eller er invitert til et kjært familiemedlem, har vi personlige og unike gaver som garantert faller i smak hos tenåringen.

Konfirmasjon er en viktig begivenhet i de unges liv og det er fint at den markeres på en høytidelig og feststemt måte. Konfirmanten ser frem til den store dagen i lang tid og synes gjerne det er kjekt å være med på forberedelsene, kjøpe klær og invitere gjester. Men noen synes nok også at det kan være litt skummelt å stå i sentrum av en stor fest, og er kanskje litt nervøs for å holde sin første ordentlige tale. Mye skal oppleves for første gang denne dagen og konfirmasjonen er en anledning som de aller fleste av oss (som har konfirmert seg 😉) vil huske for alltid.

Bredt utvalg

Derfor er det også stas å kunne gi den unge konfirmanten en spesiell gave som både vil bli lagt merke til på dagen, i tillegg til at den varer og bringer frem gode minner i ettertid. Mange ønsker seg penger til konfirmasjonen, og det kan selvsagt være hyggelig å gi tenåringen en økonomisk opptur som kan brukes til det han eller hun ønsker. Men det er gjerne de andre gavene som fremkaller de spesielle minnene og gode følelsene fra en dag som denne. Og da kan det være moro å legge litt omtanke når du velger gaven og vise at du har hatt han eller henne i tankene når du har valgt en gave med personlig preg. En gave som vil vare for alltid og skape gode minner for konfirmanten i fremtiden.
Arven har et godt utvalg av smykker og andre produkter som er populære hos konfirmantene. Dette er minner som vil vare livet ut og ikke tape seg verken i utseende eller verdi.
Men om du vil være hakket mer personlig og kreativ, anbefaler vi å velge sølvbestikk. Ja, du leste riktig! Sølvbestikk er kanskje ikke det som står øverst på tenåringens ønskeliste, tenker du? Men gjort på den rette måten, blir dette en kul og unik gave som kan bringe frem både smil og glede hos konfirmanten – både nå og i fremtiden.

Graver en personlig hilsen

Ta for eksempel en syltetøyskje eller et par kakegafler og graver noe fint eller morsomt til konfirmanten på baksiden. Skjeen kan brukes sammen med alt annet som bordet måtte dekkes med og mottakeren vil alltid ha en artig historie å fortelle om den ene skjeen, kakegaffelen eller ostehøvelen 😊 

Le_hver_dag_artikkel.jpg
 
 
 
 
 
 Konfirmasjonen: Ofte den største dagen i 15-åringens liv. Vær med å gjøre anledningen enda mer minnerik med personlige gaver. Foto: Tove Lise Mossestad og  Arven


For å hjelpe deg litt på vei, har vi laget noen forslag til hva som kan graveres til konfirmanten. Her er det bare fantasien (og litt plassen) som setter grenser: 

● Følg hjertet, men ta hjernen din med deg
● Enten så går det bra, eller så går det over
● La eventyret begynne
● Le hver dag!
● Du er god nok
● Du klarer det når du er klar for det
● Gratulerer med resten av livet
● Se fremover
● Lev livet
● Nyt livet – spis kake! (på en kakegaffel)
● Nyt livet – spis is! (på en isskje)
● Du er sterk, smart og vakker
● You’ll never walk alone (til Liverpool-supporteren)
● Livet er til for å leves
● Tante tåler å høre mer enn foreldre…
● Det ordner seg
● May the force be with you (fra Star Wars)
● Eller hva med en egen personlig hilsen som betyr noe spesielt for deg og konfirmanten?

Mulighetene er uendelige! Selvsagt kan du også få gravert konfirmantens navn og konfirmasjonsdato. Klikk her for å se våre forslag.

BB2R6182.jpg   Til gutter: De tøffeste gutta bruker veldig gjerne både smykker og ringer. Foto: Tove Lise Mossestad
     
Kygo-PTC-kvadr.72.jpg   Palmesmykke: Det populære palmesmykket passer like godt til både jenter og gutter.
     
_MG_7528.jpg   Perler er alltid vakkert: Like populært til konfirmanten gjennom alle tider. Se vårt store utvalg av spesialdesignede perlesmykker. Foto: Jakob Kaminski
     
Bilde3.jpg   Gaveeske og innpakning: Vi legger alltid gavene i flotte esker og pakker gjerne inn med eksklusivt papir og silkebånd for deg.


Ta gjerne kontakt med oss via vår nettside, per telefon 55551440,  e-post: shop@arven.no, Messenger eller DM på Instagram dersom du ønsker hjelp med å velge ut den perfekte konfirmasjonsgaven.

Vi hjelper deg med glede og pakker pent inn med flott papir og silkebånd om du ønsker det. Kort kan vi også ordne. Gaven kan sendes direkte til mottakeren om dette er lettere for deg.

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×