Media

GRATIS FRAKT

Media

RASK LEVERING

Media

EKSKLUSIV GAVEINNPAKNING

Media

EKSKLUSIV GAVEINNPAKNING

Media

GRATIS FRAKT

Media

RASK LEVERING

PALM TREE CREW + KYGO + ARVEN

Arven er stolte av å kunne presentere gullsmykker fra Palm Tree Crew. KYGO og hans `tropical vibe´ er i perfekt harmoni med palmen i gull og diamanter laget av erfarne og dedikterte hender fra Bergen.

KYGO og Arven har mye til felles og det har dannet grunnlaget for et fantastisk samarbeid. Det mest åpenbare er deres felles opphav. Både KYGO og Arven ble født i Bergen. For KYGO var det derfor helt naturlig å velge Arven da han skulle finne en produsent til palmesmykket. Arven er en 150 år gammel, ærverdig sølvvarebedrift i Bergen som setter sin ære i å lage kvalitetsprodukter i sølv og gull. Her møtes det klassiske og det moderne.

I tillegg til å komme fra samme by, deler også KYGO og Arven et felles verdigrunnlag. De deler begge en urokkelig tro på håndverk og kvalitet. De har begge et bankende hjerte for arv og røtter, og de har begge et brennende ønske om å begeistre sitt publikum og sine kunder med feelgood innovasjon og kreativitet. Når kongen av tropical house skulle lage et smykke, ble det selvfølgelig en palme. En palme i gull, laget av erfarne og dedikterte hender fra Bergen.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×