Media

GRATIS FRAKT OVER 500,-

Media

RASK LEVERING

Media

EKSKLUSIV GAVEINNPAKNING

Innbytte av gull og sølv

Gull og sølv er fantastiske metaller på så mange måter: Det blir flottere ved bruk, det kan repareres og omarbeides, og ikke minst kan det gå i arv fra generasjon til generasjon.
Er du en av de som har gull- og sølvgjenstander som du ikke bruker, så ønsker Arven å ta imot dette slik at det kan være til glede og gjøre nytte for andre.

Vi er opptatt av bærekraft! Enten sendes innbyttegjenstandene til omsmelting og bidrar til ny produksjon, ellers renoveres og pusses det opp og selges videre som `litt brukt´.


Arven har lisens som brukthandler og følger de lover og regler dette medfører: Vi registrerer hvem som leverer inn det aktuelle bytte-metallet, legitimasjon må fremvises og innbyttet protokollføres. Etter at ditt gull eller sølv er levert inn må det oppbevares og ligge urørt i 14 dager før det blir vurdert av våre sølv/gullsmeder. I løpet av 2-4 uker hører du så fra oss med hvilken verdi ditt innbytte utgjør. Vi gjør oppmerksom på at i vurdering så kan gjenstandene måtte demonteres og tømmes for å fastslå ekthet og reell metall-vekt. Ved innbytte av gullsmykker vil eventuelle smykkestener o.l. plukkes ut og du får det i retur.
Utbytte: Du får utstedt en tilgodelapp på verdien av ditt innbytte. Tilgodelappen bekrefter vekt og verdi på dine innleverte gjenstander. Vi betaler ikke ut kontanter. Denne tilgodelappen fungerer som betalingsmiddel på lik linje med kontanter i vår butikk i Sandbrogaten 11. Tilgodelappen kan du bruke på nye varer eller gull – sølvsmedtjenester. Du kan velge å bruke beløpet med en gang eller "tappe det litt og litt".

Tilgodelappen vil være gyldig i ett år.

Vi tar imot:

• Rene sølvgjenstander, ikke klingevarer (varer med skaft slik som kniver).
• Gull i ulike valører.

Vi tar ikke imot plett gjenstander eller sølvsmykker.

Utbytte:

  • Vi betaler kr. 3,50 pr. gram for sølv (830 og 925).
  • Vi betaler kr. 225,00 pr. gram for gull (585).

Arven kan velge å restaurere noen av produktene for videresalg eller smelte dem om. 

Kom innom oss i Sandbrogaten 11 eller ta kontakt på t: 55 55 14 40 for mer informasjon.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×