Arven Vintage til Fæbrikstad 2024

Arven Vintage til Fæbrikstad 2024

Vintage Village - vi kommer!

Arven Vintage stiller i år på Nordens grønneste og gøyeste festival, Fæbrikstad, som eneste smykke-utstiller! Med oss i bagasjen har vi selvsagt helt unike, håndplukkede, one of a kind smykkeskatter, både i gull og sølv.

Arven Vintage er pent brukt gull- og sølvsmykker som er kvalitetssjekket, renset og polert av våre dyktige gullsmeder i Bergen, slik at nye eiere kan ha glede av smykkene i mange år. Dette er god sirkulær økonomi.

 

I hjertet av vår foranderlige verden, hvor bærekraft og ansvarlighet blir stadig viktigere, vokser en bevegelse stadig sterkere frem. For oss som produsent og leverandør av gull- og sølvvarer, er det derfor viktig å ta et standpunkt og fortsette å dyrke våre verdier gjennom en grønnere og bærekraftig produksjon. Bevegelsen handler om å lære oss å gi et nytt liv til fortidens skatter, være innovative innen produksjon- og emballasjevalg og om å omfavne gjenbruk for å skape en sirkulær økonomi hvor verdifulle ressurser blir brukt om og om igjen. 

Arven Vintage er et konsept som har vokst frem på bakgrunn av denne bevegelsen. Arven Vintage handler om å gi nytt liv til gamle skatter som har vært bortglemt, ødelagt eller som ikke brukes lenger av våre kunder. Ofte er dette svært verdifulle smykker som vi enkelt kan reparere, pusse opp og gjøre god som ny. Disse smykkene kan vi igjen tilby til våre kunder til svært gode priser, mellom 50-80% rimeligere enn nye varer.

Noter deg datoene 14.-15.september.

Vi gleder oss til å se dere i årets Vintage Village!

Se hele utvalget av Arven Vintage her.

Tirsdag 27.august 2024

Fabrikkutsalg

FØRSTEMANN TIL MØLLA!

Vi rydder og selger nå ut en mengde sølvbestikk, sølvinteriør og smykker til svært gode priser. Dette er din sjanse til å sikre deg noen svært gode kupp!

Tilbudet gjelder kun denne ene dagen, tirsdag 27.08.24 kl 10-20 i vår butikk, Sandbrogaten 11.

Praktisk informasjon

Hvor, når, hva?

fabrikkutsalg
fabrikkutsalg annonse3

hvilke varer selges?

Dette selger vi