Kjøpsvilkår

KORT OG BETALING

Hos oss kan du velge mellom å betale med kort, vipps eller faktura. Vi samarbeider med de største leverandørene av betalingsløsninger for at du som kunde skal føle deg trygg når du handler hos oss.Vi aksepterer alle de vanligste bankkort/kredittkort: Visa, Mastercard/Eurocard og alle kort tilknyttet disse leverandørene.Når du gjennomfører betaling med kort blir du videresendt til Nets sin betalingsløsning Netaxept. Løsningen benytter SSL som sikkerhet. All kortinformasjon blir håndtert av Netaxept og videresendt til din kortutsteder for verifisering. Er kortet ditt innrullert i 3dsecure så må du også gjennom bankid verifisering. Bankid applet er avhengig av java så kontroller at den er oppdatert. Benytter du bankid på mobil så trenger du ikke java.Vi tilbyr også tjenesten Easy faktura som vil si at du ikke betaler før 14 dager etter du har mottatt varene.

RIVERTY FAKTURA

AfterPay er en del av Arvato Financial Solutions, en global leverandør av finansielle tjenester og er en del av Bertelsmann SE & Co. KGaA. Du må være 18 år, ha norsk personnummer og en folkeregistrert adresse i Norge for å benytte faktura. Adressen kan ikke være en postboksadresse. Ved å velge faktura samtykker du i at Arvato innhenter kredittopplysninger om deg. 

Gjenpartsbrev med kopi av benyttet informasjon blir sendt elektronisk. Kunden mottar link og kode til innlogging via SMS. Oppgitt telefonnummer må være registrert på kunde. Ved avvik sendes gjenpartsbrev pr. post. Mulighet for betaling med faktura er betinget av en tilfredsstillende kredittsjekk. Dersom du oppgir feil epostadresse og ikke mottar faktura på mail, er du selv ansvarlig for å dekke eventuelle gebyrer som oppstår av denne feilen.

Du kan siden velge å betale hele beløpet med en gang eller dele opp betalingen i mindre beløp. 

Vi gjør oppmerksom på at dersom du skal returnere varer og ser at forfall på din faktura utløper i mellomtiden, må du gå inn på Min Side på www.myafterpay.no for å utvide betalingsfristen.

Les mer om vilkår for faktura og delbetaling her.

PRISER OG AVGIFTER

Alle priser er i norske kroner inkludert merverdiavgift. Totalbeløpet for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkluderer alle beløp forbundet med kjøpet.

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål på kundesenter@arven.no. 

PERSONOPPLYSNINGER

Arven AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

FORETAKSINFORMASJON

Arven AS

Sandbrogaten 11 

5003 Bergen

Org. nr. 916 839 898

Tlf. 55 55 14 30

Mail: kundesenter@arven.no 

Kjøpsbetingelser og retur/ reklamasjon gjelder alle kjøp fra Arven AS.