Kjøpsvilkår

I vår nettbutikk kan du velge å betale med kort, faktura, Vipps eller gavekort.

I samarbeid med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, tilbyr vi faktura, kortbetaling og Klarna konto.
Betaling med Vipps utføres i samarbeid med Vipps AS («Vipps»), Dronning Eufemias gate 11, 0150 Oslo.

Kort

Ønsker du å betale med kort, kan du velge om du vil betale med Visa eller Mastercard. Beløpet reserveres ved bestilling, men trekkes først når varen er pakket og sendt.

Betalingen blir behandlet av Klarna som er en sikker elektronisk betalingspartner for Visa og Mastercard. Med Klarna har du de samme garantier og den samme trygghet som når du handler i butikk. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert.  Dette betyr at ingen kan lese kredittkortnummer, navn eller adresse når informasjonen blir sendt over Internett. På nettsiden bruker vi sikkerhetsløsningen 3D-secure ved kortbetaling. Avansert 3D Secure-teknologi (3DS) gir ekstra sikkerhet for nettbaserte korttransaksjoner med Visa. Dette gir en spesielt god bekyttelse mot svindel, da man legger til et ekstra autentiseringstrinn i betalingsprosessen.

Faktura

Forfallsdato er 30 dager fra tidspunktet varene er sendt ut. Fakturavilkårene finner du her. Vær oppmerksom på at du mottar fakturaen på e-post, det er derfor svært viktig at du taster inn riktig e-postadresse. Det er lurt å sjekke innboksen etter at kjøpet er gjennomført, for å se om du har mottatt en ordrebekreftelse. Har du mottatt ordrebekreftelsen, kan du være trygg på at du har tastet riktig e-postadresse. Ta kontakt med vår kundeservice (kundesenter@arven.no / 55 55 14 30) dersom du ikke har fått ordrebekreftelsen på e-post.

Klarna vilkår

Her finner du mer informasjon om Klarna, og her kan du lese brukervilkårene deres. Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring.

For å kunne tilby deg å bruke Klarnas betalingsmetoder, er vi nødt til å dele visse opplysninger om deg med Klarna. Dette skjer bare dersom du velger Klarna som betalingsmetode. Klarna bruker opplysningene til å bedømme om du kvalifiserer til å bruke betalingsmetodene deres. Opplysningene som brukes er navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingshistorikk samt bestillingsinformasjon slik som betalingsmetode, frakttype, bestillingsdetaljer og lignende.

Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas Personvernerklæring.

Vipps

Betalingen blir behandlet av Vipps som er en sikker elektronisk betalingspartner. Betalingssiden er sikret med SSL og alle detaljer er kryptert. Vi deler kun mobilnummer med Vipps, se for øvrig Vipps’ personvernerklæring.

Priser og avgifter

Alle priser er i norske kroner inkludert merverdiavgift. Totalbeløpet for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkluderer alle beløp forbundet med kjøpet.

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål på kundesenter@arven.no. 

Personvern

Arven AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register. Vi vil ikke benytte dine personlige opplysninger til annet enn å yte den nødvendige service i forbindelse med ditt kjøp. 

Angrerett

Når du handler på Arven.no har du som kunde en lovfestet rett til å heve kjøpet innen 14 dager uten å måtte oppgi noen som helst grunn til dette. Angrefristen begynner å løpe fra den dagen du mottar din ordre.

 

Foretaksinformasjon

Arven AS

Sandbrogaten 11 

5003 Bergen

Org. nr. 916 839 898

Tlf. 55 55 14 30

Mail: kundesenter@arven.no 

Kjøpsbetingelser og retur/ reklamasjon gjelder alle kjøp fra Arven AS.