reparasjon og oppussing banner data reparasjon og oppussing banner mobil

Tjenester

Reparasjon og oppussing

Reparasjon og oppussing

Vi reparerer og pusser opp dine smykker, sølvbestikk, bunadssølv og sølvtøy.

verksted banner
arven reparasjoner web

Er du usikker på hvordan du skal gå frem for å få noe reparert eller oppusset?

Slik går du frem:

Be om pristilbud:

Vi tar 350,- for å utarbeide pristilbud (rabatten gjelder ikke for denne summen). Denne summen blir trukket fra faktura eller ved betaling hvis pristilbudet blir akseptert. Klikk her for å bestille pristilbud.

 

For deg som bor i Bergen:

Kom innom vår butikk og verksted i Sandbrogaten 11, like bak Bryggen i Bergen sentrum. Vi har gratis parkering for våre kunder på baksiden av bygningen. 

Våre åpningstider er: mandag til fredag 10-17 og lørdager 10-14. 

 

For deg som ikke bor i Bergen:

Send dine gjenstander til oss. Ved bruk av tjenesten helthjem.no anbefaler vi å velge “stor pakke”, da er forsendelsen din forsikret med opptil 10.000 kr. Pakken kan du levere inn til alle butikker som har PostNord. Gjenstandene sendes til: Arven AS, Sandbrogaten 11, 5003 Bergen.

 

Reparasjon og retur: 

En av våre dyktige sølv- og gullsmeder vil reparere tingene dine til avtalt pris, og vi tar kontakt om det skulle være noen spørsmål. Alle gjenstander blir reparert lokalt på vårt verksted og du er hjertelig velkommen innom vår butikk og opplevelsessenter for se våre dyktige håndverkere i arbeid.

Du blir kontaktet når gjenstandene er ferdige og klare for levering eller henting, dersom vi skal sende den til deg gjør vi selvsagt også dette kostnadsfritt.