20% på reparasjoner i januar og februar

Vi reparerer og pusser opp dine smykker, sølvbestikk, bunadssølv og sølvtøy. 

Våre dyktige fagfolk har lang erfaring med restaurering og reparasjon av smykker og sølvtøy. Vi kan målforandre en ring, reparere en ødelagt fløtemugge eller feste en løs edelsten. Vi kan også pusse opp ditt sølvbestikk eller bunadssølv og vi reparerer alt fra ødelagte ordførerkjeder til kostbare samleobjekter og kirkesølv som er kommet til skade. 

Vi garanterer topp kvalitet på arbeidet.

SLIK FUNGERER DET:

Be om pristilbud:

Vi tar 350,- for å utarbeide pristilbud (rabatten gjelder ikke for denne summen). Denne summen blir trukket fra faktura hvis pristilbudet blir akseptert. Klikk her for å bestille pristilbud.

 

For deg som bor i Bergen:
Kom innom vår butikk og verksted i Sandbrogaten 11, like bak Bryggen i Bergen sentrum. Vi har gratis parkering for våre kunder på baksiden av bygningen. 
Våre åpningstider er: mandag til fredag 10-17 og lørdager 10-14. 


For deg som ikke bor i Bergen:

Send dine gjenstander til oss. Vi anbefaler tjenesten helthjem.no. Velg “stor pakke”, da er forsendelsen din forsikret med opptil 10.000 kr. Pakken kan du levere inn til alle butikker som har PostNord. Gjenstandene sendes til: Arven AS, Sandbrogaten 11, 5003 Bergen

 

Reparasjon og retur: 
En av våre dyktige sølv- og gullsmeder vil reparere tingene dine til avtalt pris, og vi tar kontakt om det skulle være noen spørsmål. Alle gjenstander blir reparert lokalt på vårt verksted og du er hjertelig velkommen innom vår butikk og opplevelsessenter for se våre dyktige håndverkere i arbeid.

Du blir kontaktet når gjenstandene er ferdige og klare for levering eller henting, dersom vi skal sende den til deg gjør vi selvsagt også dette kostnadsfritt.

Kontakt oss:
Ta gjerne kontakt på tlf: 55 55 14 40 eller kundesenter@arven.no, hvis du har noen spørsmål.