DESIGN DITT EGET SMYKKE

DESIGN DITT EGET SMYKKE

I over 150 år har Arven designet flotte kvalitetssmykker. Våre dyktige gullsmeder håndlager de vakreste smykker med diamanter og andre edelstener, og kan lage et helt unikt smykke på bestilling for deg som ønsker noe veldig personlig? Kanskje ønsker du å fri til din kjære med en helt unik forlovelsesring, designet med kjærlighet og omtanke? Du kan selv delta så mye du ønsker i selve idè- og designprosessen. Gullsmedene våre hjelper deg helt i mål med dine tanker og ønsker for ditt helt spesielle smykke.

Gullsmedene våre tegner og designer ditt eget smykke etter dine ønsker og tanker. Du får møte gullsmeden personlig og diskutere idèer og muligheter. Har du egne stener, kan vi gjerne bruke dem i designet. Vår egen gullsmed vil følge deg og smykket ditt gjennom hele prosessen. 

Har du lyst å høre mer om hvordan dette fungerer eller ønsker ytterligere informasjon om prosessen? Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss på 55 55 14 40 eller shop@arven.no for en hyggelig prat om personlig spesialdesign.