Diamanter for enhver anledning

Diamanter for enhver anledning

Skjønnhet, evighet og en gnistrende arv - velkommen til vår verden av diamanter!

Arven er stolte av å presentere et enestående sortiment av diamanter. Diamanter er sjeldne juveler, dannet av naturen selv og skapt for å fange lyset og gi en nydelig glans. Uansett om du søker etter den perfekte forlovelsesringen, et lukseriøst smykke eller en spesiell gave til noen du er glad i, har vi den ideelle diamanten for deg. 

Våre gullsmeder skaper også nydelige kreasjoner på spesialbestilling, hvor du selv kan bestemme utseende, diamant karat og ring. Vår leverandør av diamanter sikrer den høyeste kvaliteten, og våre gullsmeder vurderer nøye karat, klarhet, farge og slipekvalitet, slik at du kan være trygg på at du får det aller beste for ditt ønske.

Diamanter er mer enn bare vakre edelstener, de er også symbolske. Diamanter representerer kjærlighetens evighet, lojalitetens styrke og en tidløs arv. Uansett om du vil uttrykke din kjærlighet, feire en spesiell milepæl eller gi deg selv en oppmerksomhet, vil en diamant alltid være en unik gave. 

Med en diamant fra Arven får du ikke bare et unikt smykke, men også en investering for fremtiden. Diamanter er og vil alltid være en ettertraktet skatt som øker i verdi over tid. 

Kom gjerne innom vår butikk i Bergen, Sandbrogaten 11, og la våre dyktige medarbeidere veilede deg gjennom valget av den perfekte diamanten.

Du kan også ta kontakt med oss pr. E-post, kundesenter@arven.no, eller pr. Telefon 55 55 14 30 for veiledning.