Arven vintage

Arven vintage

Vi i Arven er genuint opptatt av sirkulærøkonomi, miljøhensyn og å fremme godt håndverk og tradisjoner. Vi heier på å ta i bruk både flott sølvbestikk og vakre gullsmykker. Derfor tilbyr vi nå våre kunder å kjøpe pent brukt sølvtøy og smykker som er kvalitetssjekket, renset og polert av våre dyktige medarbeidere, slik at nye eiere kan få glede av det i mange år fremover. Og har du noe liggende du ikke bruker lenger, kan vi gjerne ta imot det også. På denne måten fremmer vi i Arven gjenbruk. Dette har vi samlet under navnet Arven Vintage.

 


Spe på din egen samling eller gi i gave

Mangler du deler til din egen samling av sølvbestikk? Hadde det vært artig med noen litt unike serveringsdeler som matchet bestikket ditt? Lyst å få mer for pengene enn du gjør ved å kjøpe helt nytt sølvtøy? Mange foretrekker å gi pent brukt og oppusset sølvbestikk og andre sølvgjenstander i gave. Ta en titt i vårt utvalg av brukt sølvbestikk og kanskje du finner det du leter etter der?
Arven mottar jevnlig bestikk og smykker som eieren ikke ønsker å bruke selv lenger. Noe er ødelagt og ganske slitt, og dette sendes til omsmelting for å lage nytt sølvbestikk og nye smykker. Men noe av det som leveres inn, synes vi er så pent at det velges ut for restaurering, slik at du som kunde kan få muligheten til å kjøpe det. Vi synes dette er en bedre løsning for alle, ikke minst miljøet. Se vårt utvalg av gullsmykker, sølvbestikk og andre sølvgjenstander. 

Vår kompetanse – din trygghet

Du kan trygt kjøpe sølvbestikk og gullsmykker fra Arven Vintage. Våre dyktige sølv- og gullsmeder har sjekket kvaliteten, renset og polert hver enkelt gjenstand før den tilbys for salg i vår butikk og nettbutikk. Arven er landets eldste produsent av sølvbestikk med mer enn 150 års historie. Vi er av svært få virksomheter som fremdeles lager høykvalitets-produkter i sølv og gull i vår egen fabrikk og verksted i Bergen.

Arven kjøper ditt gull og sølv les mer om det her

Perfekt som gave

Om du ønsker å gi kjøpet ditt i gave, tilbyr vi også fine gaveesker og pakker flott inn - helt gratis! Bare kryss av ved utsjekk i nettbutikken at du ønsker varen gavepakket.  Vi vil også legge i en informasjon om at varen kommer fra Arven Vintage, at den er av ekte sølv eller gull, og at den er kvalitetssjekket, renset og polert og klar for å bli tatt i bruk hos sin nye eier!

 

 

Ønsker du å handle hos Arven Vintage?

Det gjør du enkelt og greit enten i vår nettbutikk eller kommer innom oss i Arven sine flotte lokaler i Sandbrogaten 11, like bak Bryggen, i Bergen. Her vil du kunne se de samme varene som er tilgjengelig i nettbutikken. Vi har gratis parkering for våre kunder på baksiden av bygget. Våre åpningstider er: mandag til fredag 10-17 og lørdager 10-14.