Sølv til konfirmanten

Sølv til konfirmanten

Har du konfirmant i huset i år? Enten du skal arrangere konfirmasjon selv eller er invitert til et kjært familiemedlem, har vi personlige og unike gaver som garantert faller i smak hos tenåringen.

  

Konfirmasjon er en viktig begivenhet i de unges liv og det er fint at den markeres på en høytidelig og feststemt måte. Konfirmanten ser frem til den store dagen i lang tid og synes gjerne det er kjekt å være med på forberedelsene, kjøpe klær og invitere gjester. Men noen synes nok også at det kan være litt skummelt å stå i sentrum av en stor fest, og er kanskje litt nervøs for å holde sin første ordentlige tale. Mye skal oppleves for første gang denne dagen og konfirmasjonen er en anledning som de aller fleste vil huske for alltid.

Bredt utvalg

Derfor er det også stas å kunne gi den unge konfirmanten en spesiell gave som både vil bli lagt merke til på dagen, i tillegg til at den varer og bringer frem gode minner i ettertid. Mange ønsker seg penger til konfirmasjonen, og det kan selvsagt være hyggelig å gi tenåringen en økonomisk opptur som kan brukes til det han eller hun ønsker. Men det er gjerne de andre gavene som fremkaller de spesielle minnene og gode følelsene fra en dag som denne. Og da kan det være moro å legge litt omtanke når du velger gaven og vise at du har hatt han eller henne i tankene når du har valgt en gave med personlig preg. En gave som vil vare for alltid og skape gode minner for konfirmanten i fremtiden.
Arven har et godt utvalg av smykker og andre produkter som er populære hos konfirmantene. Dette er minner som vil vare livet ut og ikke tape seg verken i utseende eller verdi.
Men om du vil være hakket mer personlig og kreativ, anbefaler vi å velge sølvbestikk. Ja, du leste riktig! Sølvbestikk er kanskje ikke det som står øverst på tenåringens ønskeliste, tenker du? Men gjort på den rette måten, blir dette en kul og unik gave som kan bringe frem både smil og glede hos konfirmanten – både nå og i fremtiden.

Graver en personlig hilsen

Ta for eksempel en syltetøyskje eller et par kakegafler og graver noe fint eller morsomt til konfirmanten på baksiden. Skjeen kan brukes sammen med alt annet som bordet måtte dekkes med og mottakeren vil alltid ha en artig historie å fortelle om den ene skjeen, kakegaffelen eller ostehøvelen.

 

For å hjelpe deg litt på vei, har vi laget noen forslag til hva som kan graveres til konfirmanten. Her er det bare fantasien (og litt plassen) som setter grenser: 

● Følg hjertet, men ta hjernen din med deg
● Enten så går det bra, eller så går det over
● La eventyret begynne
● Gratulerer med resten av livet

Eller hva med en egen personlig hilsen som betyr noe spesielt for deg og konfirmanten?

Mulighetene er uendelige! Selvsagt kan du også få gravert konfirmantens navn og konfirmasjonsdato. 

   

 

Ta gjerne kontakt med oss via vår nettside, per telefon 55551440, e-post: shop@arven.no, Messenger eller DM på Instagram dersom du ønsker hjelp med å velge ut den perfekte konfirmasjonsgaven.

Vi hjelper deg med glede og pakker pent inn med flott papir og silkebånd om du ønsker det. Gaven kan sendes direkte til mottakeren om det er ønskelig.