Tapas med sølv-touch

Tapas med sølv-touch

Er du like glad i tapas som oss? Disse deilige, smakfulle smårettene som innbyr til sosialt samvær, gode samtaler og stunder ved bordet som først ender ut i de små timer? 

Tapas er en spansk mattradisjon som vi har lagt vår elsk på her oppe i nord også. Tapas kan være akkurat så formelt eller uformelt som du gjør det til selv – varier gjerne med både borddekkingen, pynten og ikke minst serveringsbestikket! Om du vil gjøre litt ekstra ut av tapasen, finner du frem det du har av små og middels store serveringsdeler i sølv fra skuffer og skap. Det gjør ingenting om det ikke er samme mønster eller matcher perfekt. Bland gjerne gammelt og nytt sølv sammen med serveringsdeler i tre og keramikk. Det blir bare flott!

Vi i Arven har funnet frem nydelige bestikkdeler som er perfekt til tapasserveringen din. De vil garantert gjøre inntrykk på gjestene dine. De er også supre som gaver til alle anledninger. Kommer sammen med en trefjøl som passer godt til å sette fram en lekker ostebit eller litt deilig skinke. Se alle settene her.

 Edel tapassett kommer med en vakker ostekniv og gaffel til skinke.

 

Blikkfang: Fantastiske Dobbel Rokokko tapasbestikk er et garantert blikkfang på bordet.