Mangler du èn gaffel til middagsselskapet?

Mangler du èn gaffel til middagsselskapet?

Arven Vintage kan kanskje hjelpe deg!

(En sann historie fra virkeligheten, fortalt av Lise Redfern, daglig leder i Arven)
 
Jeg har opplevd dette selv. Jeg har dekket bordet til den etterlengtede venninnekvelden min, kreativiteten har fått utfolde seg, jeg har pyntet med friske blomster, mitt nyeste servise, rikelig med vin- og vannglass og linserviettene er dandert med morsom pynt på hver tallerken.


Sølvbestikket er like selvfølgelig som stearinlysene på bordet for at det hele skal bli perfekt. Jeg har funnet frem det jeg har av mitt elskede Anitra sølvbestikk arvet fra mormor og gaver til dåp, bursdager og jul. Men så... «jeg mangler èn gaffel for å kunne dekke med sølv til alle gjestene!» Hva gjør jeg? Jeg har ikke spesielt høye skuldre når det kommer til vennekvelder, så jeg kunne jo like gjerne funnet frem en stålgaffel og lagt på den siste kuverten. Men det føles liksom ikke helt riktig. Og akkurat i slike situasjoner har Arven Vintage den perfekte løsningen!


Arven Vintage tilbyr pent brukt sølvbestikk og gullsmykker. Dette er produkter som kunder har solgt til Arven fordi de selv ikke ønsker det lenger. Her er mange fine, unike skatter å finne.


Men for min del, akkurat nå, er det mest interessant å finne en Anitra spisegaffel til bordet mitt. Jeg klikker meg raskt inn på siden til Arven Vintage og finner gaffelen jeg leter etter. Jeg kjøper den raskt og enkelt i nettbutikken og velger å kjøre innom Arven sin butikk i Bergen sentrum for å hente den før gjestene kommer. Smidig! I tillegg får jeg gaffelen til en betydelig lavere pris enn om jeg hadde kjøpt en ny – den brukte koster kr 545,- og en ny gaffel koster kr 1.405,-. Jeg sparer hele kr 860,- (!) og kan heller spandere litt ekstra god vin til gjestene mine! Gaffelen ser nesten helt ny ut, den har blitt profesjonelt polert av de dyktige medarbeiderne hos Arven. Den er minst like fin som de andre gaflene jeg har hjemme og passer perfekt inn i samlingen.


Kvelden ble perfekt på alle måter, med deilig skravling og gode venninner, nydelig mat og vinkos i massevis. Kan anbefales på det varmeste!

Og om du skulle mangle en gaffel eller to...da vet du hvor hjelpen finnes!